In control net als het menselijk brein.

Finance

Professioneel

Detacheren

Planning en control

Planning & Control is maatwerk en heeft in de filosofie van TICC een centrale doelstelling namelijk bewaking dat de strategische en tactische doelstellingen van uw organisatie worden behaald.


De Planning & Control afdeling of functie heeft vaak verschillende invalshoeken welke per organisatie kunnen verschillen. Afhankelijk van hoe u uw Planning & Control functie heeft ingericht of wil inrichten biedt TICC deskundigheid om uw Planning & Control te professionaliseren. De aandachtsgebieden waar wij ondersteuning bieden zijn onder andere:

• Integraal risicomanagement
• Opzetten en professionaliseren periodieke managementinformatie
• Optimaliseren van de administratieve organisatie en interne beheersing
• Opstellen van begrotingen en prognoses
• (Her)inrichting van de financiële administratie

Ons uitgangspunt

Planning en Control is een belangrijk proces binnen uw organisatie. Van TICC mag u verwachten dat wij uw planning & control afstemmen op de strategische en tactische doelstellingen van uw organisatie. TICC zorgt ervoor dat uw risico management op orde is en uw management informatie adequate sturingsinformatie oplevert op basis waarvan adequate besluitvorming is gewaarborgd.

Onze diensten

TICC levert deskundige organisatieadviseurs, controllers en accountants met ruime ervaring op het gebied van planning & control. Tegen een scherp tarief bieden wij tijdelijke capaciteit voor de profit en not for profit sector.
Contact

R de Weerd
Ellertsveldlaan 39
2548 ND Den Haag
M 06 38209499
T 070 3461123
info@the-in-control-company.com
Social Media

Linkedin