In control net als het menselijk brein.

Finance

Professioneel

Detacheren

Internal Audit

TICC voeren opdrachten uit op internal audit departments van grote organisaties (profit en not for profit). Deze werkzaamheden richten zich onder andere op het doorlichten van de (financiƫle) processen op basis van een intern opgesteld controleplan. Ook bijzondere opdrachten zoals het doorlichten van een omvangrijk investeringsproject of vaststellen dat de organisatie onderdelen (afdelingen of deelnemingen) compliant zijn met de interne richtlijnen van de organisatie.

Ons uitgangspunt

Van TICC mag u verwachten dat onze professionals toegevoegde waard leveren aan uw internal audit afdeling en uw organisatie en processen efficiƫnt en effectief doorlichten. TICC garandeert adequate rapportages en aanbevelingen op basis waarvan u processen en organisatieonderdelen adequater kan aansturen.

Onze diensten

Wij beschikken over auditors met ruime ervaring op het gebied van internal audit. Tegen een scherp tarief zorgen wij dat uw internal audit afdeling toegevoegde waarde levert en bijdraagt aan de doelstellingen van uw organisatie.
Contact

R de Weerd
Ellertsveldlaan 39
2548 ND Den Haag
M 06 38209499
T 070 3461123
info@the-in-control-company.com
Social Media

Linkedin