In control net als het menselijk brein.

Finance

Professioneel

Detacheren

De financial professional

The In Control Company bindt financial professionals middels interessante opdrachten bij haar opdrachtgevers. De ondernemende financial professional heeft een sterke drive om projecten succesvol af te ronden. Het daadwerkelijk implementeren van verbeteringen dient bij vele opdrachten als leidraad. De financial professional laat zich kenmerken door haar no-nonsense aanpak en resultaatgerichtheid.

The In Control Company creëert hierbij voor de financial professional een omgeving waarbij deze zich volledig kan focussen op het leveren van de succesvolle bijdrage aan de klantprojecten. The In Control Company neemt de randvoorwaarden voor haar rekening. Van het verzorgen van de administratie tot de acquisitie. Van opdracht management tot kennisuitwisseling. Met als uitgangspunt de menselijk maat en rekeninghoudend met de balans werk-privé. Waarbij het organiseren van social events uiteraard niet vergeten wordt.

Kortom wij bieden onze financial professional een stevige thuisbasis waardoor deze kan excelleren bij onze opdrachtgevers. De kennis, kunde, betrokkenheid en passie van de individuele financial professional komen op deze wijze volledig tot haar recht.
Contact

R de Weerd
Ellertsveldlaan 39
2548 ND Den Haag
M 06 38209499
T 070 3461123
info@the-in-control-company.com
Social Media

Linkedin